Pages

3 greseli pe care o face o firma de avocatura

Dar unele dintre cele mai profitabile firme de avocatura au constatat ca reducerea costurilor nu este singura modalitate de a imbunatati pozitia in numerar a firmei. Prin identificarea factorii majori care au un impact direct si indirect asupra generarii de incasari brute, o firma poate schimba practicile care afecteaza in mod negativ veniturile ferme, si de a crește astfel veniturile. Una sau mai multe dintre urmatoarele 3 factori prezentati de Anghel Nicolae Cristian ar putea fi cheia rentabilitatii la firma ta.



1. Managementul administrat inadecvat la firma

Multe firme nu dispun de un sistem de management care asigura planificarea pe termen lung, administrarea de zi cu zi si de evaluare a rezultatelor. O firma bine administrate necesita mecanisme pentru supravegherea finantelor si functionarii firmei si pentru a merge la comunicarea intre membrii firmei.

2.Absenta unui plan de marketing

Cum o firma de avocatură creste, strategiile de marketing sunt una dintre cele cele mai importante etape care nu trebuie trecuta cu vederea. Multi avocați nu le place ideea de introducere pe o piată noua sau nu doresc sa depuna efortul necesar. Ca o consecinta, intr-o mai mare - firmele de dimensiuni medii, exista riscul ca avocatii sa-si asume sarcina de marketing. In acest mediu competitiv, partenerii din firmele de avocatura de toate dimensiunile vor avea personalul calificat pentru orice "task" .

3.Nu construiesc un brand personal

O parte esentiala a cultivarii unui plan de marketing eficient este stabilirea ceea ce te face distinct in piata. Cel mai bun mod de a comunica ceea ce va diferentiaza de alti avocati este prin dezvoltarea unui brand personal.Prea mulți avocati nu pun suficient resurse dezolvtarea branding-ul lor.De la adresa dvs. de afaceri pana la garderoba ta, tot ceea ce faci ca avocat solo va avea impact asupra brand-ul personal si trebuie sa fie foarte bine planuite dinainte.

Avocat Anghel Nicolae Cristian detine o firma de avocatura situat in Brasov, pentru informații suplimentare cu privire la o consultatie gratuita puneti sa sunati la numarul de telefon +40 0744 229 121 sau la adresa :